Page 1 of 1

Patch??

Posted: Fri Oct 17, 2008 3:21 pm
by Editor
Why doesn't give it new patches - that's bad!!
:roll:

Editor

Re: Patch??

Posted: Fri Oct 17, 2008 9:59 pm
by Burlington_Northern_3140
I think Firaxis sort of gave up on updates.

Re: Patch??

Posted: Fri Oct 17, 2008 11:46 pm
by Jancsika
Sorry, for my English - I'm German
Try Google; it has several free translator from german to english and from english to german.
This is just one of them
http://www.freetranslation.com/

Versuchen Sie Google; es hat mehreren freien √úbersetzer von Deutsch zu Englisch und von Englisch zu Deutsch. Dies ist Nur Ein von ihnen
Jancsika :wink:

Re: Patch??

Posted: Sat Oct 18, 2008 7:20 am
by Greybriar
Editor wrote:Why doesn't give it new patches - that's bad!!
:roll:
Once a game is no longer profitable, it is rare that the companies responsible for it (developers and publishers) spend any money to patch it.

Re: Patch??

Posted: Sun Oct 19, 2008 8:21 am
by Editor
Jancsika wrote:
Sorry, for my English - I'm German
Try Google; it has several free translator from german to english and from english to german.
This is just one of them
http://www.freetranslation.com/

Versuchen Sie Google; es hat mehreren freien √úbersetzer von Deutsch zu Englisch und von Englisch zu Deutsch. Dies ist Nur Ein von ihnen
Jancsika :wink:
Yes, thanx ;)

@Greybriar - you are right, but i know other games, and there it give a lot of patches more!

Re: Patch??

Posted: Sun Oct 19, 2008 8:56 am
by Wolfwood
Indeed, Firaxis takes good care of their Civilization series with patches etc. long after their release. However, they don't seem to care about their smaller titles as much (Pirates! & Railroads!).

Re: Patch??

Posted: Sun Oct 19, 2008 7:32 pm
by Lowell
...just read through your thread...
I was told by Firaxis last year that 2K Games now owns the game. Firaxis handed the game over to 2k and Firaxis has nothing more to do with the game. All my inquires to the game have been to 2K over the past year or so.
Maybe someone should fire off a letter to 2K and see if they can edit the pages link to hookedgamers correctly. What do you want to bet that they say the web page belongs to Firaxis and they can't do anything about it...sounds like a big loop to nowhere, never know maybe someone will take a few and look into it for you.
Good Luck...

What the 2K people have told me is that there was an agreement as the game was released and published. 2K as the publisher to the public, took command of the project, releasing Firaxis. If there are to be any "patches/addons" it has to come from the 2K Dev team...not Firaxis. So it isn't that they aren't making enough money to pay attention...it is a marketing agreement with the publisher.
Time to bark up a new tree on this one, the Firaxis crowd can't help you anymore with this game.

Re: Patch??

Posted: Mon Oct 20, 2008 5:42 am
by Wolfwood
In that case, we'll never see a patch. A new development team will _not_ go through the trouble of trying to figure out another development team's code in order to release a mere patch to a game...

Re: Patch??

Posted: Mon Oct 20, 2008 5:52 am
by Greybriar
Wolfwood wrote:In that case, we'll never see a patch. A new development team will _not_ go through the trouble of trying to figure out another development team's code in order to release a mere patch to a game...
Especially when the game was designed to run under one operating system (Windows 2000 or XP) and the usual operating system new PCs have now is Windows Vista.

Re: Patch??

Posted: Mon Oct 20, 2008 12:06 pm
by Editor
what do you mean, will sometime come a new version of Sid Meiers railroads ???

Re: Patch??

Posted: Mon Oct 20, 2008 1:04 pm
by Greybriar
Editor wrote:what do you mean, will sometime come a new version of Sid Meiers railroads ???
Possibly, if the publisher thinks a profit can be made.

But I wouldn't hold my breath. It took 14 years for a sequel to Sid Meier's Colonization to be released.

Re: Patch??

Posted: Wed Oct 22, 2008 11:36 pm
by Lowell
The game should run in Vista just fine. Vista had some Open GL troubles at first, but those have all been all fixed. Vista, is just a suped-up XP with new graphics drivers and such added, they just had to rebuild parts of it. "Remember 98 v2."